ŚRODKI FUNKCJONALNE, KULTURY BAKTERII, DODATKI MASARSKIE
- FILMY INSTRUKTAŻOWE (DARMOWE)
- DO PEKLOWANIA
- JELITA NATURALNE
- OSŁONKI DO WĘDLIN
- SIATKA DO WĘDLIN I SERÓW
- PRZYPRAWY SMAKOWE DO WĘDLIN, MARYNATY
- PRZYPRAWY JEDNORODNE, MIESZANKI PRZYPRAWOWE , BAKALIE
- ZDROWA ŻYWNOŚĆ, SUPLEMENTY
- ZIOŁA, PRODUKTY BEZGLUTENOWE, PRODUKTY BIO
- MASZYNKI, SITKA, NOŻE,LEJKI I CZĘŚCI
- NOŻE MASARSKIE, OSTRZAŁKI, AKCESORIA MASARSKIE
- NICI, DRATWA, PRZĘDZA WĘDLINIARSKA, PĘTELKI, KLIPSOWNICE, KLIPSY
- NASTRZYKIWARKI, STRZYKAWKI, IGŁY
- NADZIEWARKI DO KIEŁBAS
- SZYNKOWARY, PRASKI, KOCIOŁKI, GARNKI
- HAKI DO WĘDZENIA, FOREMKI
- WĘDZARNIE, AKCESORIA DO GRILLA
- TERMOMETRY, POMIARY
- MIESZAŁKI DO FARSZU
- AGD, BHP, CHEMIA
- PAKOWARKI PRÓŻNIOWE, WORECZKI
- DOMOWY WYRÓB WINA, ALKOHOLU, PIWA, SERÓW, CHLEBA
- ŚRODKI FUNKCJONALNE, KULTURY BAKTERII, DODATKI MASARSKIE
- KAWA, HERBATA, YERBA AKCESORIA
- OLEJE, SOKI, BARWNIKI SPOŻYWCZE
- ZRĘBKI WĘDZARNICZE, ART. Z DREWNA
- KSIĄŻKI O DOMOWYCH WYROBACH
- BUTELKI SZKLANE, GĄSIORKI
- POLECANE
Promocje
KONCENTRAT IRISH...
12,20zł 8,90zł
ŚRODKI FUNKCJONALNE, KULTURY BAKTERII, DODATKI MASARSKIE Jest 17 produktów.
Środki funkcjonalne mają za zadanie podkreślenie i nadanie specyficznego smaku, zapachu, konsystencji i wyglądu wytwarzanych wędlin domowej produkcji. Dzięki środkom funkcjonalnym wasze wyroby staną się jeszcze bardziej smaczne i atrakcyjne. Wśród najbardziej popularnych środków funkcjonalnych można wyróżnić: żelatynę, suszoną krew - hemoglobinę, koncentrat dymu wędzarniczego, haminę-s, glutaminian sodu i białko sojowe. Odpowiednio dodane środki funkcjonalne podkreślają smak i aromat wędlin domowych.
AGAR NATURALNY ZAGĘSTNIK ZAMIAST ŻELATYNY
Agar to naturalny zagęstnik pochodzenia roślinnego. Pozyskuje się go z wodorostów morskich – krasnorostów.WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCHAROMAT DYMU WĘDARNICZEGO BUK W PŁYNIE 250ml
Aromat dymu wędzarniczego wytworzony jest metodą pirolizy drewna bukowego, przy użyciu wody. Służy do nadawania wędzonego smaku i aromatu produktom spożywczym. Nie zawiera syntetycznych barwników.Niedostępny15,00złDo koszykaAROMAT DYMU WĘDARNICZEGO OLCHA W PŁYNIE 250ml
Aromat dymu wędzarniczego wytworzony jest metodą pirolizy drewna olchowego, przy użyciu wody. Służy do nadawania wędzonego smaku i aromatu produktom spożywczym. Nie zawiera syntetycznych barwników.Niedostępny14,50złDo koszykaAROMAT DYMU WĘDARNICZEGO WIŚNIA W PŁYNIE 250ml
Aromat dymu wędzarniczego wytworzony jest metodą pirolizy drewna wiśniowego, przy użyciu wody. Służy do nadawania wędzonego smaku i aromatu produktom spożywczym. Nie zawiera syntetycznych barwników.Niedostępny15,00złDo koszykaGLUTAMINIAN SODU, WZMACNIACZ SMAKU
Glutaminian nadaje żywności charakterystyczny smak zwany ‘umami', który został określony przez naukowców jako piaty podstawowy smak obok słodkiego, kwaśnego, słonego i gorzkiego.WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCHHAMINA-S
Polifosforan sodu E 452 stosowany do produkcji wędzonek wieprzowych, wędzonek drobiowych, szynek konserwowych pasteryzowanych i sterylizowanych oraz wędzonek wołowych.WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCHKONCENTRAT DYMU WĘDZARNICZEGO
Koncentrat dymu wędzarniczego podkreślający charakterystyczny zapach wędzonki.WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCHKULTURY BAKTERII DO KIEŁBAS DOJRZEWAJĄCYCH 2g
Mięsne wyroby dojrzewające na wyciągnięcie ręki— już od dziś możesz cieszyć się własnymi, przygotowanymi w domu kiełbasami dojrzewającymi. Kultury bakterii umożliwią Ci przygotowanie m.in. chorizo,...WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH9,00złKULTURY BAKTERII DO MIĘS DOJRZEWAJĄCYCH 2g
Mięsa dojrzewające na wyciągnięcie ręki — już od dziś możesz cieszyć się własnymi, przygotowanymi w domu mięsami dojrzewającymi. Kultury bakterii umożliwią Ci przygotowanie m.in. schabu,...WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH8,95złKULTURY BAKTERII LYOCARNI SBL-48
Lyocarni SBL-48, jako kompozycja Staphylococcus xylosus, Pediococcus pentosaceus, i Lactobacillus plantarum, zapewnia stałą i kontrolowaną produkcję szybko dojrzewających salami , dodatkowo...Niedostępny35,00złDo koszykaKULTURY BAKTERII LYOCARNI SHI-59
Lyocarni SHI-59, jako kompozycja Staphylococcus xylosus, Pediococcus pentosaceus, i Lactobacillus plantarum, zapewnia stałą i kontrolowaną produkcję tradycyjnych fermentowanych wolno...WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH37,50złKULTURY BAKTERII LYOCARNI WBX-87
Lyocarni WBX-87, jako kompozycja Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus, Carnobacterium i Lactobacillus sakei zapewnia stałą i kontrolowaną produkcję elementów całomięśniowych takich jak...WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH44,00złKULTURY PLEŚNI PLEŚNIOWE LYOCARNI FPN-07- 10L
Lyocarni FPN-07 to kultura pleśniowa do stosowania powierzchniowego na produkty mięsne. Opakowanie wystarcza na 10 litrów roztworu.WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH48,00złNOMINA KLEJ DO WĘDLIN 1 kg
NOMINA KLEJ WEDLIN, KIEŁBAS 1KGWYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH29,00złPRZYPRAWA KLASYCZNA DO ZUP I POTRAW 1KG
Dania wydają się mdłe, albo może brakuje im jakiegoś wyrazistego akcentu? Mamy przyprawę w płynie która znakomicie poprawi smak i zapach każdego dania.WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH10,50złŻELATYNA SPOŻYWCZA WIEPRZOWA 280 BLOOM
Żelatyna to naturalna substancja białkowa otrzymywana z surowca pochodzenia zwierzęcego, zawierającego kolagen.WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH
Pokazuje 1 - 17 z 17 elementów