Więcej informacji
Pasta orzechowa z miodem i kakao doskonale sprawdzi się jako dodatek do kanapek, ciast, deserów i różnego rodzaju przekąsek. Świetnie komponuje się też z naleśnikami i goframi, ale również z waflami ryżowymi.
-100 % naturalna
-bez dodatku oleju palmowego
-bez dodatku soli
Składniki: substancja słodząca (maltitole), tłuszcze roślinne (shea, rzepakowy), mleko w proszku pełne, koncentrat białek serwatkowych (z mleka), skrobia kukurydziana, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), sól morska 0,5%, barwnik (beta-karoten).
Informacja dla alergików - Produkt jest alergenem.
Olej z orzechów na powierzchni masła jest zjawiskiem naturalnym.
Przechowywać w temperaturze pokojowej
Po otwarciu spożyć w ciągu 1 miesiąc.
Przechowywać w miejscu suchym w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.