CUKIER TRZCINOWY BRĄZOWY NIERAFINOWANY DEMERARA
Cukier trzcinowy jest pozyskiwany z trzciny cukrowej. Cukier swoją barwę, bogaty smak i aromat zawdzięcza naturalnej zawartości melasy w trzcinie cukrowej.
46 Przedmioty
WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH
- Drukuj
- Usuń ten produkt z moich ulubionych.
- Dodaj ten produkt do moich ulubionych
Więcej informacji
Produkowany z trzciny cukrowej, bez dodatków. W produkcji pominięty został proces rafinacji, dzięki czemu cukier trzcinowy zachowuje swój brązowy kolor i wszystkie naturalne właściwości. Cukier swoją barwę, bogaty smak i aromat zawdzięcza naturalnej zawartości melasy w trzcinie cukrowej. Cenne składniki odżywcze zawarte w melasie sprawiają, że cukier trzcinowy jest jedną z najlepszych substancji słodzących.
Składniki:
100% cukier trzcinowy
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna - 1690 kJ / 398 kcal
Węglowodany - 99,4 g
w tym cukry - 99,4 g
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Białko - 0 g
Błonnik - 0 g
Kraj pochodzenia Belize
Informacja o alergenach – w zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, gorczyca, laktoza, różne orzechy, produkty zawierające seler, dwutlenek siarki i gluten. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.