CUKIER TRZCINOWY BRĄZOWY DEREMERA Zobacz większe

CUKIER TRZCINOWY BRĄZOWY NIERAFINOWANY DEMERARA

Cukier trzcinowy jest pozyskiwany z trzciny cukrowej. Cukier swoją barwę, bogaty smak i aromat zawdzięcza naturalnej zawartości melasy w trzcinie cukrowej.

Więcej szczegółów

wybierz:
nazwa:
Waga
cena:

24 Przedmioty

WYSYŁKA W ŚRODĘ

Więcej informacji

Produkowany z trzciny cukrowej, bez dodatków. W produkcji pominięty został proces rafinacji, dzięki czemu cukier trzcinowy zachowuje swój brązowy kolor i wszystkie naturalne właściwości. Cukier swoją barwę, bogaty smak i aromat zawdzięcza naturalnej zawartości melasy w trzcinie cukrowej. Cenne składniki odżywcze zawarte w melasie sprawiają, że cukier trzcinowy jest jedną z najlepszych substancji słodzących.

Składniki:

100% cukier trzcinowy

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna - 1690 kJ / 398 kcal
Węglowodany - 99,4 g
w tym cukry - 99,4 g
Tłuszcz - 0 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Białko - 0 g
Błonnik - 0 g

Kraj pochodzenia Belize

Informacja o alergenach  – w zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, gorczyca, laktoza, różne orzechy, produkty zawierające seler, dwutlenek siarki i gluten.  Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.