SKÓRKA POMARAŃCZOWA KANDYZOWANA 100g Zobacz większe

SKÓRKA POMARAŃCZOWA KANDYZOWANA 100g

3,40zł

Skórka pomarańczowa kandyzowana jest świetnym dodatkiem do wyrobów cukierniczych .

Więcej szczegółów

8 Przedmioty

WYSYŁKA W PONIEDZIAŁEK

Więcej informacji

Skórka pomarańczowa kandyzowana charakteryzuję się wyjątkowym smakiem i aromatem .
Idealna do świątecznych wypieków .Jest nieodłącznym elementem dekoracyjnym i smakowym wielkanocnych bab , mazurków , wypieków bożonarodzeniowych oraz tradycyjnych pączków. Doskonała również jako dodatek do deserów.

Składniki : skórka pomarańczowa (57%), syrop glukozowo - fruktozowy (21,5%) , cukier (21,5%),  regulator kwasowości: kwasek cytrynowy.

 

KRAJ POCHODZENIA UE

Wartość odżywcza w 100 g poduktu:

wartość energetyczna: 1332 kJ / 314 kcal

Tłuszcz: 0 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g

Węglowodany: 76 g

w tym cukry: 70 g

Białko: 0 g

Sól: 0,4 g