DOMOWA WĘDZARNIA - SEKRETY POLSKIEJ KUCHNI
24,90zł
Książka z serii 'Sekrety polskiej kuchni'. Z naszej publikacji dowiesz się, co jest potrzebne do zbudowania prostej wędzarni, jak przygotować produkty do wędzenia, wreszcie jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności.
0 Przedmiot Przedmioty
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
- Drukuj
- Usuń ten produkt z moich ulubionych.
- Dodaj ten produkt do moich ulubionych
Więcej informacji
Znajdziesz tu także wiele przepisów na wyśmienite ryby, mięsa oraz kiełbasy.
Oprawa: miękka
Format: 14x20 cm
Liczba stron: 144
Podukty powiązane
FORMA SEROWARSKA OKRĄGŁA 13x13x7cm na 500g
Forma serowarska do domowej produkcji serów podpuszczkowych, głównie Ricotta.WYSYŁKA W PONIEDZIAŁEK7,80złFORMA SEROWARSKA OKRĄGŁA 9x8,5x5,5cm na 250g
Forma serowarska do domowej produkcji serów miękkich.WYSYŁKA W PONIEDZIAŁEK6,80złPODPUSZCZKA MIKROBIOLOGICZNA PŁYNNA DO SERÓW 50ML
Podpuszczka mikrobiologiczna to preparat enzymatyczny uzyskany w wyniku kontrolowanej fermentacji specyficznych szczepów Rhizomucor miehei.WYSYŁKA W PONIEDZIAŁEK10,40złWOSK SEROWARSKI 150g
Wosk serowarski służy do powlekania serów. Chroni ser przed wysuszeniem.WYSYŁKA W PONIEDZIAŁEK8,50zł
11 innych produktów z tej samej kategorii
WYRÓB KONSERW W SŁOIKACH I PUSZKACH CZ.2 DZICZYZNA I 170...
Wyrób konserw (zarówno w puszkach, jak i słoikach) to skuteczny i bezpieczny sposób przedłużania trwałości żywności. Drugi (i zapewniamy, że nie ostatni) poradnik z serii stworzonej przez...WYSYŁKA W PONIEDZIAŁEK59,90złDOMOWE KONSERWY W SŁOJACH I PUSZKACH ORAZ KISZONKI BOŻENKI
Kolejna książka Roberta Winckiewicza tym razem poświęcona jest przechowywaniu żywności w słoikach i puszkach.WYSYŁKA W PONIEDZIAŁEK105,00złATLAS NALEWEK GAJ
Domowe nalewki atrakcyjnie smakują, korzystnie wpływają na zdrowie, są dumą domowej piwniczki i uatrakcyjnieniem spotkań z rodziną i przyjaciółmi. To także sposób na utrwalenie aromatów i smaków...WYSYŁKA W PONIEDZIAŁEK25,00złKOCIOŁKOWANIE PO POLSKU - SPRAWDZONE PRZEPISY
Kociołkowanie to nie tylko gotowanie zupy, to nowy styl weekendowego życia, przepyszne potrawy, udane imprezy i koniec nudy podczas wyjazdów.Niedostępny33,90złDo koszyka
WINA DOMOWE - NAJLEPSZE PRZEPISY
Książka zawiera ponad 100 sprawdzonych przepisów na wina wyrabiane tradycyjnymi metodami w domowym zaciszu.Niedostępny29,95złDo koszykaKULINARNA WIOLA - NAJLEPSZE PRZEPISY
Kulinarna Wiola to znakomita książka zawierająca 120 najlepszych przepisów na smaczne, proste i niedrogie dania tradycyjnej kuchni polskiej.WYSYŁKA W PONIEDZIAŁEK69,99złWYRÓB KONSERW W SŁOIKACH I PUSZKACH CZ.1
Wyrób konserw w słoikach i puszkach to zbiór 160 przepisów. Domowe przetwory nie tylko pozwalają na dłużej zachować sezonowe smaki, ale także są dumą każdej gospodyni i gospodarza.WYSYŁKA W PONIEDZIAŁEK59,99złCHLEB - TOMASZ DEKER
Moda na własnoręczne wypieki jest coraz większa. Jedynym z jej propagatorów jest Tomasz Deker cukiernik, który w swojej książce pokazuje, że aby upiec własny chleb nie potrzebujemy specjalistycznej...Niedostępny49,00złDo koszyka
ATLAS DZIKICH ROŚLIN JADALNYCH
Dzikie rośliny w kuchni? Tak, bo to niezwykle tanie i smaczne rozwiązanie, a nade wszystko zdrowy sposób na codzienne posiłki.WYSYŁKA W PONIEDZIAŁEK29,95złCHLEB DOMOWA PIEKARNIA
Ręczne wyrabianie chleba to doskonały sposób na pozbycie się stresu, wyładowanie emocji, uspokojenie, zwolnienie tempa dnia codziennego. Bo chleb nie lubi pośpiechu. A ciepły bochenek z chrupiącą...WYSYŁKA W PONIEDZIAŁEK49,00złDOMOWE WĘDLINY TRADYCYJNE ORAZ DOJRZEWAJĄCE
Druga część bestsellerowej książki Roberta Winckiewicza to wspaniałe pomysły na wędliny, smarówki i rozmaite dodatki domowego wyrobu..Niedostępny39,99złDo koszyka