CZUBRICA CZUBRYCA CZERWONA BEZ GLUTAMINIANU
Czubryca czerwona to mieszanka ziołowa o pikantnym, bałkańskim smaku i aromacie. Stanowi bardzo częsty składnik kuchni bułgarskiej.
62 Przedmioty
WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH
- Drukuj
- Usuń ten produkt z moich ulubionych.
- Dodaj ten produkt do moich ulubionych
Więcej informacji
Zastosowanie: W kuchni bułgarskiej czubrica należy do najbardziej preferowanych przypraw. Dodaje się do
ciężkostrawnych potraw, takich jak fasola, soczewica, dania z mięsem baranim i jagnięcym, do zup oraz
wybitnie podnosi smak jajka w jakiejkolwiek postaci.
Czubrica czerwona jest ostrzejsza od zielonej, podkreśla smak potraw, farszy mięsnych.
SKŁAD: Sól,papryka (słodka,chilli)cukier,
czosnek,cząber, bazylia, tymianek.
NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU
KRAJ POCHODZENIA POLSKA