KREW SUSZONA HEMOGLOBINA W PROSZKU
6,50zł
34 Przedmiot Przedmioty
WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
- Drukuj
- Usuń ten produkt z moich ulubionych.
- Dodaj ten produkt do moich ulubionych
Więcej informacji
HEMOGLOBINA SPOŻYWCZA W PROSZKU
ZASTOSOWANIE : do celów przetwórczych przemysłu spożywczego
DOZOWANIE: 2,5 kg/ 100kg farszu wskazane jest mieszanie produktu z solą (zgodnie ze stosowaną recepturą) w celu łatwiejszego rozprowadzenia w wodzie, rosole.
SKŁAD: hemoglobina wieprzowa w proszku
KRAJ POCHODZENIA: HOLANDIA
IDEALNA DLA WĘDKARZY ORAZ DLA HODOWCÓW ZWIERZĄT
Więcej na temat hemoglobiny tutaj
12 innych produktów z tej samej kategorii
KULTURY PLEŚNI PLEŚNIOWE LYOCARNI FPN-07- 10L
Lyocarni FPN-07 to kultura pleśniowa do stosowania powierzchniowego na produkty mięsne. Opakowanie wystarcza na 10 litrów roztworu.Niedostępny48,00złDo koszykaKOPTISMAK RYBA GOLD W PŁYNIE 250ml
Barwniki z serii „Koptismak” – to rozpuszczalne w wodzie barwniki na bazie dymu wędzarniczego, które w odróżnieniu od tradycyjnego wędzenia umożliwiają wędzenie z minimalną ilością żywic i...WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH14,80złAROMAT DYMU WĘDARNICZEGO WIŚNIA W PŁYNIE 250ml
Aromat dymu wędzarniczego wytworzony jest metodą pirolizy drewna wiśniowego, przy użyciu wody. Służy do nadawania wędzonego smaku i aromatu produktom spożywczym. Nie zawiera syntetycznych barwników.WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH15,00złAROMAT DYMU WĘDARNICZEGO OLCHA W PŁYNIE 250ml
Aromat dymu wędzarniczego wytworzony jest metodą pirolizy drewna olchowego, przy użyciu wody. Służy do nadawania wędzonego smaku i aromatu produktom spożywczym. Nie zawiera syntetycznych barwników.WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH14,50zł
KULTURY BAKTERII DO MIĘS DOJRZEWAJĄCYCH 2g
Mięsa dojrzewające na wyciągnięcie ręki — już od dziś możesz cieszyć się własnymi, przygotowanymi w domu mięsami dojrzewającymi. Kultury bakterii umożliwią Ci przygotowanie m.in. schabu,...WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH8,95złKULTURY BAKTERII DO KIEŁBAS DOJRZEWAJĄCYCH 2g
Mięsne wyroby dojrzewające na wyciągnięcie ręki— już od dziś możesz cieszyć się własnymi, przygotowanymi w domu kiełbasami dojrzewającymi. Kultury bakterii umożliwią Ci przygotowanie m.in. chorizo,...WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH9,00złAROMAT DYMU WĘDARNICZEGO BUK W PŁYNIE 250ml
Aromat dymu wędzarniczego wytworzony jest metodą pirolizy drewna bukowego, przy użyciu wody. Służy do nadawania wędzonego smaku i aromatu produktom spożywczym. Nie zawiera syntetycznych barwników.WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH15,00złKULTURY BAKTERII LYOCARNI SBL-48
Lyocarni SBL-48, jako kompozycja Staphylococcus xylosus, Pediococcus pentosaceus, i Lactobacillus plantarum, zapewnia stałą i kontrolowaną produkcję szybko dojrzewających salami , dodatkowo...WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH35,00zł
KULTURY BAKTERII LYOCARNI WBX-87
Lyocarni WBX-87, jako kompozycja Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus, Carnobacterium i Lactobacillus sakei zapewnia stałą i kontrolowaną produkcję elementów całomięśniowych takich jak...WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH44,00złKULTURY BAKTERII LYOCARNI SHI-59
Lyocarni SHI-59, jako kompozycja Staphylococcus xylosus, Pediococcus pentosaceus, i Lactobacillus plantarum, zapewnia stałą i kontrolowaną produkcję tradycyjnych fermentowanych wolno...WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH37,50złAGAR NATURALNY ZAGĘSTNIK ZAMIAST ŻELATYNY
Agar to naturalny zagęstnik pochodzenia roślinnego. Pozyskuje się go z wodorostów morskich – krasnorostów.WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCHPRZYPRAWA KLASYCZNA DO ZUP I POTRAW 1KG
Dania wydają się mdłe, albo może brakuje im jakiegoś wyrazistego akcentu? Mamy przyprawę w płynie która znakomicie poprawi smak i zapach każdego dania.WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH10,50zł