KIEŁBASA ŚLĄSKA BEZ GLUTAMINIANU Zobacz większe

KIEŁBASA ŚLĄSKA BEZ GLUTAMINIANU

Wysokiej jakości kompozycja przypraw naturalnych o charakterystycznym smaku i zapachu dla kiełbasy śląskiej.  Zalecane dawkowanie 8-10g/kg farszu.

Więcej szczegółów

wybierz:
nazwa:
Waga
cena:

26 Przedmioty

WYSYŁKA WE WTOREK

Więcej informacji

Producentem tej mieszanki jest polska firma która ma uznanie w branży wędliniarskiej.

Są to mieszanki różnych gatunków przypraw których używamy w życiu codziennym.


Dawkowanie 8-10 gram/kg farszu

NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU

Sól dajemy według swojej receptury,a tą niewielką ilość soli która jest w przyprawie to nie odliczamy z przepisu.To jest przyprawa tylko do nadania odpowiedniego smaku i aromatu wędlinie.

Skład: przyprawy naturalne i ekstrakty przypraw: pieprz czarny
gorczyca, papryka chilli, kolendra, glukoza, sól.

KRAJ POCHODZENIA POLSKA

Informacja o alergenach  w zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, gorczyca, różne orzechy, produkty zawierające seler, dwutlenek siarki i gluten.  Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.