ANYŻ MIELONY Zobacz większe

ANYŻ MIELONY

Anyż w kuchni podnosi walory smakowe gotowanych jarzyn, czerwonej kapusty, marchwi, szpinaku czy buraków. Anyżem aromatyzuje się potrawy słodkie z ryżu, kompoty, pierniki, bułki, ciastka, cukierki, budynie, sosy.

Więcej szczegółów

wybierz:
nazwa:
Waga
cena:

23 Przedmioty

WYSYŁKA (48 godzin)

Więcej informacji

 Idealnie nadaje się do potraw z ryb, drobiu, wołowiny, wieprzowiny, deserów, ciast. Anyż dodawany jest również do ponczów, wódek (anyżówka), syropów, likierów, herbaty oraz kawy.

Jako przyprawa do potraw z mięsa, smażonych, grillowanych, gotowanych, duszonych, warzyw, wyrobów piekarskich i cukierniczych, likierów, deserów oraz w ziołolecznictwie

Napisz opinię

ANYŻ MIELONY

ANYŻ MIELONY

Anyż w kuchni podnosi walory smakowe gotowanych jarzyn, czerwonej kapusty, marchwi, szpinaku czy buraków. Anyżem aromatyzuje się potrawy słodkie z ryżu, kompoty, pierniki, bułki, ciastka, cukierki, budynie, sosy.