ANYŻ BIEDRZANIEC ZIARNO 50g Zobacz większe

ANYŻ BIEDRZANIEC ZIARNO

Anyż w kuchni podnosi walory smakowe gotowanych jarzyn, czerwonej kapusty, marchwi, szpinaku czy buraków. Anyżem aromatyzuje się potrawy słodkie z ryżu, kompoty, pierniki, bułki, ciastka, cukierki, budynie, sosy.

Więcej szczegółów

wybierz:
nazwa:
Waga
cena:

12 Przedmioty

WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH

Więcej informacji

Idealnie nadaje się do potraw z ryb, drobiu, wołowiny, wieprzowiny, deserów, ciast. Anyż dodawany jest również do ponczów, wódek (anyżówka), syropów, likierów, herbaty oraz kawy.

Jako przyprawa do potraw z mięsa, smażonych, grillowanych, gotowanych, duszonych, warzyw, wyrobów piekarskich i cukierniczych, likierów, deserów oraz w ziołolecznictwie