CZUBRICA CZUBRYCA ZIELONA 50g Zobacz większe

CZUBRICA CZUBRYCA ZIELONA BEZ GLUTAMINIANU

Czubricę zieloną dodaje się do ciężkostrawnych potraw, takich jak fasola, soczewica, dania z mięsem baranim i jagnięcym, do zup oraz
wybitnie podnosi smak jajka w jakiejkolwiek postaci.

Więcej szczegółów

wybierz:
nazwa:
Waga
cena:

75 Przedmioty

WYSYŁKA (3 dni robocze)

Więcej informacji

 Zastosowanie: W kuchni bułgarskiej czubrica należy do najbardziej preferowanych przypraw.

 

Dodaje się do ciężkostrawnych potraw, takich jak fasola, soczewica, dania z mięsem baranim i jagnięcym, do zup oraz
wybitnie podnosi smak jajka w jakiejkolwiek postaci. Czubrica zielona jest łagodniejsza od czerwonej.

 

SKŁAD:sól, cukier, cebula, cząber, czosnek, por, bazylia,
papryka czerwona, tymianek, pietruszka, kozieradka,
barwnik-(ryboflawina)

NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU

KRAJ POCHODZENIA POLSKA

 

Napisz opinię

CZUBRICA CZUBRYCA ZIELONA BEZ GLUTAMINIANU

CZUBRICA CZUBRYCA ZIELONA BEZ GLUTAMINIANU

Czubricę zieloną dodaje się do ciężkostrawnych potraw, takich jak fasola, soczewica, dania z mięsem baranim i jagnięcym, do zup oraz
wybitnie podnosi smak jajka w jakiejkolwiek postaci.