CZUBRICA CZUBRYCA ZIELONA BEZ GLUTAMINIANU
Czubricę zieloną dodaje się do ciężkostrawnych potraw, takich jak fasola, soczewica, dania z mięsem baranim i jagnięcym, do zup oraz
wybitnie podnosi smak jajka w jakiejkolwiek postaci.
73 Przedmioty
WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH
- Drukuj
- Usuń ten produkt z moich ulubionych.
- Dodaj ten produkt do moich ulubionych
Więcej informacji
Zastosowanie: W kuchni bułgarskiej czubrica należy do najbardziej preferowanych przypraw.
Dodaje się do ciężkostrawnych potraw, takich jak fasola, soczewica, dania z mięsem baranim i jagnięcym, do zup oraz
wybitnie podnosi smak jajka w jakiejkolwiek postaci. Czubrica zielona jest łagodniejsza od czerwonej.
SKŁAD:sól, cukier, cebula, cząber, czosnek, por, bazylia,
papryka czerwona, tymianek, pietruszka, kozieradka,
barwnik-(ryboflawina)
NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU
KRAJ POCHODZENIA POLSKA