
SWAŃSKA SÓL PRZYPRAWA GRUZIŃSKA BEZ GLUTAMINIANU
Swańska sól to uniwersalna przyprawa gruzińska regionalna, znana od wieków, gdzie stanowi podstawową przyprawę stosowaną do każdej potrawy wymagającej dodania soli.
17 Przedmioty
WYSYŁKA (w piątek)
- Drukuj
- Usuń ten produkt z moich ulubionych.
- Dodaj ten produkt do moich ulubionych
Więcej informacji
Sól swańska znalazła swoje zastosowanie w bardzo wielu dziedzinach kulinarnych. Można ją użyć między innymi do mięs i ryb zarówno jako marynatę, panierkę czy bezpośrednią przyprawę. Świetnie odnajduje się zamiast zwykłej soli dodawana do zup, sałatek czy sosów. Grillowane warzywa obsypane solą swańską będą charakteryzować się oryginalnym smakiem i nienagannym aromatem.
Zastosowanie: do mięs duszonych, pieczonych, warzyw, ryb.
SKŁAD: sól, kozieradka, czosnek, kolendra, kurkuma, chilli.
NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU
KRAJ POCHODZENIA POLSKA
Informacja o alergenach – w zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, gorczyca, różne orzechy, laktoza, produkty zawierające seler, dwutlenek siarki i gluten. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.