Więcej informacji
Typowe zastosowanie-do produkcji kiełbas i innych produktów żywnościowych, poddawanych obróbce termicznej np.pasztetowa, mielonka, mortadela, salceson, kaszanka, szynkowa.
Zalety osłonki termokurczliwej barierowej:łatwo zdejmowalne, szczególnie wytrzymałe podczas napełniania i klipsowania wszystkich typów, bardzo dobra barierowość chroni wyroby przed utratą aromatu, wagi i koloru, bardzo dobrze utrzymują kaliber, odporne na pleśń, możliwość schładzania powietrzem lub oszczędnego schładzania wodą, doskonałe do plasterkowania poprzecznego i pakowania próżniowego.
Ze względu na termokurczliwość wyrób wygląda ładniej nie ma pozmarszczanej osłonki.
ŚREDNICA PO WYPEŁNIENIU 73MM
SZEROKOŚĆ NA PO ZŁOŻENIU NA ROLCE 115MM
PODANA CENA JEST ZA 1 METR
W TEJ OSŁONCE NIE WOLNO WĘDZIĆ, ORAZ NIE NAKŁUWAĆ PO NAPEŁNIENIU ANI TEŻ W TRAKCIE PARZENIA WYROBU PONIEWAŻ OSŁONKA MOŻE PĘKNĄĆ.