OLEJ ŻYWOKOSTOWY Z GOJNIKIEM 100ml

13,50zł

Olej żywokostowy z gojnikiem od Astron może być stosowany przy problemach z tkanką kostną , a także przy wsparciu leczenia chorób kręgosłupa, stawu biodrowego, kolan, bóle reumatyczne, oraz rwy kulszowej. Może służyć również jako kosmetyk.

Więcej szczegółów

7 Przedmioty

DOSTĘPNY (48 godzin)

Więcej informacji




Olej żywokostowy ma właściwości rozgrzewające. Zawiera między innymi alantoinę, która pobudza tkanki do regeneracji, garbniki, substancje śluzowe, polifenole, auksyny – hormon, który łatwo tworzy nową tkankę i szybko leczy rany.Olej z żywokostu sprawdza się również jako kosmetyk do twarzy i rąk. Regeneruje i napina pomarszczoną skórę, skuteczna jest zwłaszcza na zmarszczki wokół oczu. Olej żywokostowy wspiera leczenie problemów związanych z tkanką kostną, odmrożenia, oparzenia, złamania, stłuczenia, skręcenia, naciągnięcia w mięśniach, trudno gojące się tkanki, owrzodzenia żylakowe nóg. Jest także wspaniałym kosmetykiem przeciwzmarszczkowym, odbudowuje tkankę i likwiduje przebarwienia. Ziele, które niewiarygodnie wspomaga odbudowę skóry i kości – żywokost. Użyty zewnętrznie jest bardzo szybko wchłaniany przez skórę właściwą, przez co niewiarygodnie szybko przyspiesza odbudowę zniszczonych komórek (dzięki obecności alantoiny).


Skład:

70% olej żywokostowy, 30% olej z gojnika, alantoina (aż do 4,7%), klej roślinny (ok. 29 %), kwasy fenolowe (kwas rozmarynowy), alkaloidy pochodne pirolizy dyny (0,02 do 0,07%), garbniki, witaminy C, K, B1, B2, B6, A, E, P naturalnego pochodzenia, kwas foliowy, flawony, flawonoidy naturalnego pochodzenia.


Stosowanie:

Olej należy wsmarować lub wklepać wzdłuż kręgosłupa lub inną część ciała 2 – 3 razy dziennie.

Olej wyłącznie do użytku zewnętrznego.

Napisz opinię

OLEJ ŻYWOKOSTOWY Z GOJNIKIEM 100ml

OLEJ ŻYWOKOSTOWY Z GOJNIKIEM 100ml

Olej żywokostowy z gojnikiem od Astron może być stosowany przy problemach z tkanką kostną , a także przy wsparciu leczenia chorób kręgosłupa, stawu biodrowego, kolan, bóle reumatyczne, oraz rwy kulszowej. Może służyć również jako kosmetyk.