OLEJ KOSMETYCZNY Z KROKOSZA BARWIERSKIEGO 100ml

9,50zł

   

Więcej szczegółów

Ten produkt nie występuje już w magazynie

Więcej informacji

Olej z krokosza jest otrzymywany z nasion krokosza barwierskiego. Zawiera najwyższy poziom zdrowego kwasu oleinowego ze wszystkich roślin, a także kwas palmitynowy i arachinowy. Jest bogaty w witaminy A i E oraz niezbędne, nienasycone kwasy tłuszczowe i kwas linolowy. Olej z krokosza jest używany, jako olejek do ciała i dodatek do kosmetyków. Nadaje się dla osób ze skłonnością do wrastających włosków po depilacji.

Wykorzystanie oleju z krokosza w kosmetyce:
-olejek do masażu
-kosmetyk do depilacji
- składnik kosmetyków przeciwtrądzikowych

Napisz opinię

OLEJ KOSMETYCZNY Z KROKOSZA BARWIERSKIEGO 100ml

OLEJ KOSMETYCZNY Z KROKOSZA BARWIERSKIEGO 100ml