Więcej informacji
Strzykawka 100ml z końcówką i 1 igła z 5-cioma bocznymi otworami, oraz druga igła bez otworów bocznych ale posiada otwór dolny.
Szpryca (nastrzykiwarka) o pojemności 100 ml z dwoma igłami 2,2mmx120mm do domowego nastrzyku mięsa podczas peklowania. Jedna igła dołem jest zaślepiona i zaostrzona i ma 5 otworów bocznych, a druga jest z dolnym otworem i bez bocznych otworów. Dzięki otworom bocznym solanka będzie równomiernie rozprowadzona. Efektem nastrzyku jest nadanie mięsu charakterystycznego smaku i zapachu, dzięki temu nasze wyroby po uwędzeniu będą soczyste.
Strzykawka dwuczęściowa 100ML
-Tłok z elastyczną uszczelką zapewniający płynne wstrzykiwanie solanki
-Nastrzykiwarka (uszczelki) odporna na oddziaływanie solanki
-Urządzenie wielokrotnego użytku przy odpowiednim przechowywaniu
POSIADA ATEST PZH