Więcej informacji
Strzykawka 100ml z dwoma igłami. Jedna igła 12cm x 2,5mm z 10-cioma otworami bocznymi i jednym dolnym otworem z bezpośrednim mocowaniem do strzykawki (nie trzeba łącznika luer), a druga igła 8cm x 2,1mm posiada tylko dolny otwór i jest mocowana za pośrednictwem łącznika luer.
Szpryca (nastrzykiwarka) o pojemności 100 ml z igłami do domowego nastrzyku mięsa podczas peklowania. Dzięki otworom bocznym solanka będzie równomiernie rozprowadzona. Efektem nastrzyku jest nadanie mięsu charakterystycznego smaku i zapachu, dzięki temu nasze wyroby po uwędzeniu będą soczyste.
Strzykawka 100ml posiada
-Tłok z elastyczną uszczelką zapewniający płynne wstrzykiwanie solanki
-Nastrzykiwarka (uszczelki) odporna na oddziaływanie solanki
-Urządzenie wielokrotnego użytku przy odpowiednim przechowywaniu