KSIĄŻKA WĘDZENIE MIĘSA, KIEŁBAS, RYB Zobacz większe

WĘDZENIE MIĘSA, KIEŁBAS, RYB

27,90zł

KSIĄŻKA WĘDZENIE MIĘSA, KIEŁBAS, RYB

Więcej szczegółów

3 Przedmioty

WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH

Ostatnie egzemplarze!

Więcej informacji

 

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami.

Wytwarzanie dymu: wędzenie zimne, ciepłe i gorące; środki wytwarzania dymu; jak działa dym.

Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb; wędzarnie do samodzielnego wykonania; szafy i komory wędzarnicze; jak unikać błędów w czasie wędzenia.

Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania; wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny; kiełbasa surowa, parzona i gotowana; jaki dym do jakiej kiełbasy; przepisy.

Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie; metody wędzenia; gatunki ryb polecane do wędzenia; przechowywanie i zamrażanie; przepisy.

Format: 13 cm x 19 cm
Liczba stron: 120
Oprawa: kartonowa
WAGA KSIĄŻKI 0,25 KG

ZAPRASZAM DO KUPNA TEJ WSPANIAŁEJ KSIĄŻKI


PODANA CENA JEST TO CENA WYDAWNICTWA
TYLKO 25,00 ZŁ