KSIĄŻKA RYBY WĘDZENIE,GRILLOWANIE CENA WYDAWN. Zobacz większe

RYBY WĘDZENIE, GRILLOWANIE

35,00zł

Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym.

Więcej szczegółów

Ten produkt nie występuje już w magazynie

Więcej informacji

Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.

Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!

* Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy
* Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia
* Metody wędzenia i wybór właściwego drewna
* Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb
* 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.

Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!


Format: 14,9 cm x 20,9 cm
Liczba stron: 88
Oprawa: twarda kartonowa


PODANA CENA JEST TO CENA WYDAWNICTWA
TYLKO 35,00 ZŁ

Napisz opinię

RYBY WĘDZENIE, GRILLOWANIE

RYBY WĘDZENIE, GRILLOWANIE

Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym.