ATLAS GRZYBÓW
- Napisz opinię
29,95zł
Znakomita książka zawierająca opisy 233 gatunków grzybów jako jadalne, niejadalne i trujące.
1 Przedmiot Przedmioty
WYSYŁKA (48 godzin)
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: 2019-04-03
- Drukuj
- Usuń ten produkt z moich ulubionych.
- Dodaj ten produkt do moich ulubionych
Więcej informacji
W atlasie znalazły się opisy 233 gatunków grzybów zakwalifikowanych jako jadalne, niejadalne bądź trujące. Przystępny opis z pewnością ułatwi identyfikację okazu.
Format: 165 x 240mm
Liczba stron: 192
Okładka twarda
Komentarze
Podukty powiązane
DOMOWE WĘDLINY
Autor w tej książce przekonuje nas, że robienie wędlin w domu może być proste i przyjemne.WYSYŁKA (48 godzin)(Recenzje: 0)38,00złATLAS NALEWEK POLSKICH
Znakomita książka opisująca sprawdzone tradycyjne przepisy o nalewkach – owocowych, korzennych, miodowych, ziołowych i innych.WYSYŁKA (48 godzin)(Recenzje: 0)29,95złATLAS WĘDZONEK I WYROBÓW DOMOWYCH
Znakomita książka opisująca przepisy na domowe wędliny, wędliny podrobowe, opis wędzenia, oraz rzeczy które Nam pomogą przy produkcji wędlin.WYSYŁKA (48 godzin)(Recenzje: 0)29,95złATLAS PRZYPRAW
Znakomita książka opisująca 70 przypraw które używamy w życiu codziennym.WYSYŁKA (48 godzin)(Recenzje: 0)29,95zł
11 innych produktów z tej samej kategorii
SERY, MASŁO I JOGURT - SEKRETY POLSKIEJ KUCHNI
Książka z serii Sekrety polskiej kuchni. Autor przedstawia zasady domowego wyrobu serów, masła i jogurtu.Niedostępny19,90złDo koszykaWINA DOMOWE - NAJLEPSZE PRZEPISY
Książka zawiera ponad 100 sprawdzonych przepisów na wina wyrabiane tradycyjnymi metodami w domowym zaciszu.WYSYŁKA (48 godzin)29,95złKULINARNA WIOLA - NAJLEPSZE PRZEPISY
Kulinarna Wiola to znakomita książka zawierająca 120 najlepszych przepisów na smaczne, proste i niedrogie dania tradycyjnej kuchni polskiej.WYSYŁKA (48 godzin)29,99złTECHNOLOGIA WĘDZENIA ŻYWNOŚCI
Książka stanowi kompendium wiedzy o technologii wędzenia żywności.WYSYŁKA (48 godzin)49,90zł
WYRÓB KONSERW W SŁOIKACH I PUSZKACH
Wyrób konserw w słoikach i puszkach to zbiór 160 przepisów. Domowe przetwory nie tylko pozwalają na dłużej zachować sezonowe smaki, ale także są dumą każdej gospodyni i gospodarza.WYSYŁKA (48 godzin)49,99złKIEŁBASY I WĘDLINY - SEKRETY POLSKIEJ KUCHNI
Książka z serii Sekrety polskiej kuchni. Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia.Niedostępny19,90złDo koszykaCHLEB - TOMASZ DEKER
Moda na własnoręczne wypieki jest coraz większa. Jedynym z jej propagatorów jest Tomasz Deker cukiernik, który w swojej książce pokazuje, że aby upiec własny chleb nie potrzebujemy specjalistycznej...WYSYŁKA (48 godzin)49,00złATLAS DZIKICH ROŚLIN JADALNYCH
Dzikie rośliny w kuchni? Tak, bo to niezwykle tanie i smaczne rozwiązanie, a nade wszystko zdrowy sposób na codzienne posiłki.WYSYŁKA (48 godzin)29,95zł
CHLEB DOMOWA PIEKARNIA
Ręczne wyrabianie chleba to doskonały sposób na pozbycie się stresu, wyładowanie emocji, uspokojenie, zwolnienie tempa dnia codziennego. Bo chleb nie lubi pośpiechu. A ciepły bochenek z chrupiącą...WYSYŁKA (48 godzin)39,00złDOMOWE WĘDLINY TRADYCYJNE ORAZ DOJRZEWAJĄCE
Druga część bestsellerowej książki Roberta Winckiewicza to wspaniałe pomysły na wędliny, smarówki i rozmaite dodatki domowego wyrobu..WYSYŁKA (48 godzin)39,99złDOMOWE KISZONKI Z OWOCÓW, WARZYW I ZIÓŁ
Zamknięte w słoiku smaki wiosny, lata i jesieni ubogacą każde danie i będą także bazą do innych smakowitych dań. Kiszonki to także wspaniały pomysł na zdrowy posiłek – pełne witamin są naturalnymi...WYSYŁKA (48 godzin)29,95zł