JAK ZROBIĆ SER W DOMU Joanna Włodarska

39,99zł

Przepisy w książce są tak proste i zrozumiałe, że skorzystają z nich zarówno osoby chcące produkować sery profesjonalnie, jak i amatorzy-entuzjaści, miejscy weekendowi serowarzy

Więcej szczegółów

5 Przedmioty

DOSTĘPNY

Więcej informacji

Redaktor naczelna magazynu Kuchnia Poradnik domowego serowarstwa Domowe sery są zdrowsze, tańsze i o wiele smaczniejsze niż ich sklepowe odpowiedniki.A ta książka to podręcznik dla początkujących i średnio zaawansowanych serowarów. Niezbędna teoria podana w prosty sposób i praktyka zaprezentowana z pasją!Dowiedz się, krok po kroku, jak zrobić nie tylko tradycyjne polskie sery (na przykład typu korycińskiego czy żuławski), ale również najpyszniejsze europejskie (typu parmezan, camembert czy mascarpone).Spróbuj domowego ementalera czy halloumi, dowiedz się, jak zrobić panir czy mozzarellę, rozkoszuj się smakiem ricotty czy szampana z serwatki.Zrób sobie ser i zobacz, jakie to łatwe!

Autor: Joanna Włodarska

EAN: 9788381033206

Strony: 256

Format: 162 x 235 mm

Oprawa: twarda

Wydawca: PASCAL

Napisz opinię

JAK ZROBIĆ SER W DOMU Joanna Włodarska

JAK ZROBIĆ SER W DOMU Joanna Włodarska

Przepisy w książce są tak proste i zrozumiałe, że skorzystają z nich zarówno osoby chcące produkować sery profesjonalnie, jak i amatorzy-entuzjaści, miejscy weekendowi serowarzy