KSIĄŻKA CHLEB TECHNIKI WYPIEKU, PRZEPISY, WSKAZÓWKI Zobacz większe

CHLEB TECHNIKI WYPIEKU, PRZEPISY, WSKAZÓWKI

49,90zł

Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba.

Więcej szczegółów

Ten produkt nie występuje już w magazynie

Więcej informacji

Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia.

Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.


Zrób idealny chleb od skórki aż do ostatniego okruszka!

Format: 170mm x 232mm
Liczba stron: 480
Okładka: twarda

 

Podukty powiązane