Nowy

KSIĄŻKA MARYNATY SŁODKIE, KWAŚNE I PIKANTNE

19,90zł

Niecodzienne przepisy na marynowane owoce, warzywa, grzyby i inne produkty.

Więcej szczegółów

4 Przedmioty

DOSTĘPNY

Więcej informacji

Chcemy, by nasze potrawy były wyśmienite i długo zachowywały swój smak. Marynowanie jako sposób przedłużania trwałości produktów spożywczych znowu staje się popularne.

Wypróbuj nasze niecodzienne przepisy na marynowane owoce, warzywa, grzyby, ryby, orzechy, zioła i jajka. Produkty te konserwujemy w oleju, occie, cukrze, soli i alkoholu. Podpowiemy Ci, jak zrobić pesto nie tylko pomidorowe, lecz także makowe, borowikowe i z pestek dyni. Nauczymy Cię, jak zamarynować kapary i ślimaki. Doradzimy, co zrobić, by marynowane ogórki miały niepowtarzalny smak. Dzięki nam dowiesz się, jak zamarynować w alkoholu owoce egzotyczne i grzyby. W książce znajdziesz: najważniejsze zasady konserwowania potraw, szczegółowy kalendarz marynowania produktów, liczne przepisy: łatwe, tradycyjne, nietypowe i ekstrawaganckie.


Format: 160mm x 225mm
Liczba stron: 96
Oprawa: miękka

 

Napisz opinię

KSIĄŻKA MARYNATY SŁODKIE, KWAŚNE I PIKANTNE

KSIĄŻKA MARYNATY SŁODKIE, KWAŚNE I PIKANTNE

Niecodzienne przepisy na marynowane owoce, warzywa, grzyby i inne produkty.