PĘCHERZ WIEPRZOWY SUSZONY NA SALCESON, KINDZIUKA

3,30zł

Pęcherz wieprzowy znajduje zastosowanie przy produkcji kaszanki, salcesonów, kindziuków litewskich, pasztetów i innych kiełbas wędzonych, gotowanych, parzonych, podsuszanych, suszonych, dojrzewających, przeznaczonych do bezpośredniego spożycia.

Więcej szczegółów

15 Przedmioty

WYSYŁKA W CIĄGU 1-2 DNI ROBOCZYCH

2504

Więcej informacji



Właściwości: Pęcherze są oczyszczone i suszone. 


Przechowywanie:
Pęcherze suszone należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.


Sposób użycia: Po wyjęciu z opakowania, należy moczyć około godziny w letniej wodzie i nadziewamy farszem.  Parzymy w temperaturze max 77°C gdyż przy wyższej temperaturze może pęknąć.

Pojemność około 2-2,5kg

Kraj pochodzenia Chiny