PĘCHERZ WIEPRZOWY SUSZONY NA SALCESON, KINDZIUKA
3,30zł
Pęcherz wieprzowy znajduje zastosowanie przy produkcji kaszanki, salcesonów, kindziuków litewskich, pasztetów i innych kiełbas wędzonych, gotowanych, parzonych, podsuszanych, suszonych, dojrzewających, przeznaczonych do bezpośredniego spożycia.
17 Przedmioty
WYSYŁKA (1-2 dni robocze)
2504
- Drukuj
- Usuń ten produkt z moich ulubionych.
- Dodaj ten produkt do moich ulubionych
Więcej informacji
Właściwości: Pęcherze są oczyszczone i suszone.
Przechowywanie: Pęcherze suszone należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób użycia: Po wyjęciu z opakowania, należy moczyć około godziny w letniej wodzie i nadziewamy farszem. Parzymy w temperaturze max 77°C gdyż przy wyższej temperaturze może pęknąć.
Pojemność około 2-2,5kg
Kraj pochodzenia Chiny