Więcej informacji
Idealnie nadają się do lodów, kremów i galaretek. Ponadto dzięki niezwykłym walorom smakowym są smaczna przekąską. W kuchni nadają potrawom wspaniały smak i aromat a podczas porannych posiłków są znakomitym dodatkiem do musli czy płatków. Chipsy kokosowe można również dodawać do koktajli, drinków, herbat i sałatek.
Chipsy kokosowe są naturalnym źródłem :
Magnezu - który przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
Żelaza - pomaga w transporcie tlenu , prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny
Fosforu - wspomaga utrzymanie zdrowych kości i zębów
Potasu - który wspiera funkcjonowanie układu krwionośnego
Informacja o alergenach – w zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, gorczyca, różne orzechy, produkty zawierające seler, dwutlenek siarki i gluten. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.