APLIKATOR DO SIATEK WĘDLINIARSKICH ZESTAW

54,00zł

Aplikator do szynek, baleronów, schabów, karkówek i serów - ułatwia umieszczenie mięsa lub sera w siatce przed dalszą obróbką np.: pieczeniem czy wędzeniem.

Więcej szczegółów

1 Przedmiot

WYSYŁKA (3 dni robocze)

Ostatnie egzemplarze!

Więcej informacji

 Użycie produktu jest bardzo wygodne dzięki możliwości przymocowania go do blatu lub innych powierzchni i to w różnych pozycjach – w poziomie lub pionie np.: do szuflady czy drzwiczek kuchennych– aplikacja wsadu do siatki zgodnie z grawitacją. 

Użycie aplikatora do siatek to oszczędność czasu. Za jednym zamachem możesz naciągnąć na niego odcinek siatki wystarczający na kilka kawałków mięsa lub sera.

Sprzęt jest łatwy w obsłudze i czyszczeniu. Możesz myć go w zmywarce.
Aplikator ma średnicę 11 cm i pasuje do siatek różnego rodzaju o średnicach od 12 cm.


Zestaw zawiera:
- aplikator do siatek

- dwa zaciski
- trzy krążki antypoślizgowe
- siatkę wędliniarską 3 m

  • Do szynek, baleronów, schabów, karkówek i serów - ułatwia umieszczenie mięsa lub sera w siatce przed dalszą obróbką np.: pieczeniem czy wędzeniem.
  • Wygodny w użyciu, możliwość przykręcenia do powierzchni – dostępne w zestawie zaciski umożliwiają przytwierdzenie aplikatora do powierzchni, dzięki czemu jest on stabilny, krążki antypoślizgowe sprawiają, że nie przemieszcza się on w trakcie użycia.
  • Możliwość pracy w dwóch płaszczyznach – aplikator posiada dwa miejsca do montażu zacisków, dzięki czemu używać możesz go w pozycji poziomej lub pionowej.
  • Oszczędność czasu – na aplikator naciągniesz odcinek siatki, który umożliwi umieszczenie w nim kilku kawałków mięsa lub sera za jednym zamachem, poprzez odcinanie fragmentów siatki.
  • Do mycia w zmywarce – aplikator jest łatwy do mycia, wystarczy woda z detergentem i miękka gąbka, nadaje się również do mycia w zmywarce.

Napisz opinię

APLIKATOR DO SIATEK WĘDLINIARSKICH ZESTAW

APLIKATOR DO SIATEK WĘDLINIARSKICH ZESTAW

Aplikator do szynek, baleronów, schabów, karkówek i serów - ułatwia umieszczenie mięsa lub sera w siatce przed dalszą obróbką np.: pieczeniem czy wędzeniem.

Podukty powiązane