CZUBRICA CZUBRYCA ZIELONA 50g Zobacz większe

CZUBRICA CZUBRYCA ZIELONA BEZ GLUTAMINIANU

Czubricę zieloną dodaje się do ciężkostrawnych potraw, takich jak fasola, soczewica, dania z mięsem baranim i jagnięcym, do zup oraz
wybitnie podnosi smak jajka w jakiejkolwiek postaci.

Więcej szczegółów

wybierz:
nazwa:
Waga
cena:

53 Przedmioty

WYSYŁKA WE WTOREK

Więcej informacji

 Zastosowanie: W kuchni bułgarskiej czubrica należy do najbardziej preferowanych przypraw.

 

Dodaje się do ciężkostrawnych potraw, takich jak fasola, soczewica, dania z mięsem baranim i jagnięcym, do zup oraz
wybitnie podnosi smak jajka w jakiejkolwiek postaci. Czubrica zielona jest łagodniejsza od czerwonej.

 

SKŁAD:sól, cukier, cebula, cząber, czosnek, por, bazylia,
papryka czerwona, tymianek, pietruszka, kozieradka,
barwnik-(ryboflawina)

NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU

KRAJ POCHODZENIA POLSKA