Więcej informacji
Strzykawka 160 z końcówką i 1 igła z 10-cioma bocznymi otworami i 1 dolnym.
Szpryca (nastrzykiwarka) o pojemności 160 ml z igłą 2,5mmx120mm z 10-cioma otworami bocznymi i 1 dolnym do domowego nastrzyku mięsa podczas peklowania. Dzięki otworom bocznym solanka będzie równomiernie rozprowadzona. Efektem nastrzyku jest nadanie mięsu charakterystycznego smaku i zapachu, dzięki temu nasze wyroby po uwędzeniu będą soczyste.
Strzykawka dwuczęściowa 160ML z końcówką stożkiem LUER
-Tłok z elastyczną uszczelką zapewniający płynne wstrzykiwanie solanki
-Nastrzykiwarka (uszczelki) odporna na oddziaływanie solanki
-Urządzenie wielokrotnego użytku przy odpowiednim przechowywaniu
-Igła 120mm z 10-cioma otworami bocznymi i 1 dolnym z bezpośrednim mocowaniem do strzykawki 160ml (nie trzeba zakładać redukcji luer)